Čtyřnásobný otec Roman Vojtek tvrdí: Snažím se moc nepracovat, čas věnuji dětem
Zdroj: herminapress

Čtyřnásobný otec Roman Vojtek tvrdí: Snažím se moc nepracovat, čas věnuji dětem

Vytvořeno dne 16.10.2024

Čtyřnásobný otec Roman Vojtek (52) se rozhodl, že svoji hereckou práci upozadí a bude se více věnovat dětem. V rozhovoru se svěřil, na čem v současné době pracuje, co považuje za vrchol kariéry a jak zvládá péči o tolik dětí.

Já se snažím moc nepracovat. Zařídil jsem si to tak, abych už moc pracovat nemusel,“ řekl v rozhovoru s tím, že je ale stále herecky aktivní. Před nedávnem jsme měli premiéru takové poloautorské věci, kterou napsal jeden pan dramaturg divadla Hybernia a my s Petrem Svojtkou, což je režisér toho představení, jsme do toho zanesli své osobní zkušenosti. Jmenuje se to Otec v šestinedělí a je to moje one man show,“ prozradil s tím, že je nadšený z reakcí diváků.

S přebalováním a staráním se o děti má hojné zkušenosti. Předávám divákům své osobní zkušenosti o tom, jak se muž poprvé dozví, že jeho partnerka je těhotná. Jak to vlastně muž bere. To těhotenství, porod nebo šestinedělí,“ podotkl.

Je to vrchol mé kariéry

Je to poněkud patetické, ale myslím si, že to je vrchol mé kariéry. Nevím, jestli mě něco těžšího nebo většího čeká. Ale bál jsem se toho až poté, co jsem to velice nadšeně přijal,“ svěřil se.

Některé scény jsou pro něj ale obzvlášť náročné. V některých scénách hraji čtyři postavy, které jsou všechny na scéně. Museli jsme vymyslet klíč, jak to těm divákům předat. Moc se to lidem líbí a mě to baví. Nepamatuji si, že by mě v divadle něco tak bavilo,“ pokračoval.

Mám čtyři děti, nemůžu odpočívat

Roman Vojtek má doma čtyři děti ve věku od 9 měsíců do 14 let. Proto odpočívá převážně aktivně.Já mám čtyři děti. Já nemůžu odpočívat. Když je člověk mladý, tak má potřebu toho dělat hodně. Pamatuji si, když jsem hrál v 11 inscenacích najednou. Teď mám dvě hry, které hraji párkrát do měsíce a to mi stačí. Vymyslel jsem si ten život jinak, abych mohl být více s rodinou,“ řekl upřímně. 

Já mám děti od 9 měsíců do 14 let a je velice složité v tom, že vy nikdy nevymyslíte aktivitu, abyste se zavděčili všem. Takže když vymyslíte něco pro starší, tak ti mladší jsou nespokojeni a naopak,“ řekl a objasnil, jak to u nich doma chodí.

Takže to děláme tak, že separátně vezmu někam dvě děti starší z prvního manželství a pak trávím čas s těma mladšíma. Hezky se to osvědčilo. Neznamená to, že bychom nikam nejezdili spolu všichni. To ne, ale snažím se ten čas mezi ně dělit, protože si myslím, že to je důležité,“ dodal.

 

 

 

Default User Image
Anonym, 16.10.2024 20:06
Dobry vzor detem: tatka flakac. To je jak u Hanychove: mamka coura a děvka
Default User Image
Anonym, 17.10.2024 08:01
Hanychová není coura - jen prostě neumí být věrná a slušná. Však i její milovaná babička byla chtivá kurvice až do vysokého stařeckého věku