Vnučka Miloše Formana se vdala. Antonie Formanová prozradila střípky ze svatby
Zdroj: herminapress

Vnučka Miloše Formana se vdala. Antonie Formanová prozradila střípky ze svatby

Vytvořeno dne 10.10.2024

Herečka Antonie Formanová (26) byla hostem Terezy Kostkové v Blízkých setkáních a první čeho si zkušená moderátorka všimla, byl blyštící se snubní prstýnek na ruce mladé herečky.

Vnučka režiséra Miloše Formana a spisovatele Jiřího Stránského Antonie Formanová se po svatbě jmenuje Antonie Martinec Formanová, v profesním světě však používá jenom jméno Formanová. „Je to jednodušší a diváci jsou na toto jméno již zvyklí,“ uvedla herečka Dejvického divadla. „Přijde mi fajn, že možnost vztahu je otevřenější. Dokážu si představit, že bych žila bez tohoto závazku, ale zároveň když to přišlo, nebránila jsem se. Věděla jsem, že to tak mí být.“

Antonie Formanová se svatbou nikde neprezentovala. Má proto své důvody. „Je to pro mne intimní téma. Svatba je pro rodinu, přátele, je to den o těch dvou. Nemám potřebu sdílet to na veřejnosti. Šaty jsem měla od své úžasné a talentované návrhářky, mojí kamarádky Alex. Chtěla jsem šaty, abych v nich baly v pohodě a zároveň je unosit i potom. To se povedlo a jsem na to vděčná,“ prozradila Antonie moderátorce Tereze Kostkové střípky ze své svatby. Rozhovor plynule přešel na svatbu Zdeňky Havlíčkové z nové historické série Dcera národa, příběhu romantické lásky a touhy po svobodě je inspirován životem dcery Karla Havlíčka Borovského v době národního obrození.   

 

 

 

Default User Image
Name, 10.10.2024 18:37
Ta holka je celý táta. Což nevím, jestli je dobře. Trochu z ní jde strach.
Default User Image
Anonym, 10.10.2024 19:11
Je zajímavá a talentovaná. A ano, je podobná na otce jak to u dcer bývá.