Co obléknout na Velkou pardubickou? Inspirujte se Beatou Rajskou
Zdroj: herminapress

Co obléknout na Velkou pardubickou? Inspirujte se Beatou Rajskou

Vytvořeno dne 12.09.2024

V pražském Mánesu mohli přítomní hosté na společenském večeru obdivovat osmnáct modelů přední české návrhářky Beaty Rajské. Ty je možné na prestižní akci jako je 134. ročník Velké pardubické vynést nebo si vzít inspiraci.

„Považuji dostihy za mimořádnou příležitost zejména pro ženy ukázat svůj šarm a krásu v každém věku,“ říká návrhářka. „Opakovaně jezdím pro inspiraci na slavné závodiště v anglickém Ascotu a mám velkou radost z toho, jak má i na Dostihovém závodišti v Pardubicích móda a elegance stále větší slovo. Věřím, že k tomu přispějí také naše módní přehlídky, které pořádáme se Slavia pojišťovnou.“ Light-motivem fashion modelů byl tentokrát nesmrtelný „puntík“ ve svěží kombinací s výraznou růžovou nebo lila, z materiálů hrály prim různé druhy hedvábí.

Speciální rozměr pak dodalo večeru slavnostní odhalení obrazu street-artového umělce Josefa Rataje s motivem dostihů. Obraz bude slavnostně vydražen na podzim během oslav 155. výročí působení Slavia pojišťovny na trhu a výtěžek věnován na podporu stájí pečujících o dostihové koně, kteří už ukončili vrcholovou kariéru.

134. Velká pardubická se Slavia pojišťovnou se bude konat v neděli 13. října na Dostihovém závodišti v Pardubicích.

 

 

 

Default User Image
Anonym, 16.09.2024 20:59
Tyto starosti by většina lidí chtěla mít. Móda je jedna z nejpřízemnějších disciplín.