Petr Kolář do nového klipu angažoval dceru zpěváka Petra Muka. Dneska je z ní dospělá slečna
Zdroj: herminapress

Petr Kolář do nového klipu angažoval dceru zpěváka Petra Muka. Dneska je z ní dospělá slečna

Vytvořeno dne 11.09.2024

Petr Kolář natočil pod režijním vedením Václava Noida Bárty romantický klip k písni Když láska krouží. K jeho realizaci přizval primabalerínu Terezu Podařilovou a tanečnici, herečku a zpěvačku Noemi Mukovou (18) a zasadil ho do prostředí barokního skvostu, kostela sv. Markéty v Jaroměřicích nad Rokytnou.

Autora námětu Jiřího Urbana (Dymytry) inspiroval klip Petra Muka Tančíš sama a napadlo ho propojit obě videa účinkováním primabaleríny Terezy Podařilové. V Mukově klipu tančila, v obrazovém ztvárnění písně Když láska krouží předává pomyslnou štafetu Noemi Mukové.

Noemi v klipu nejen tančí, ale sama vytvořila i choreografii. „Petr Muk byl můj letitý kamarád a aktivity jeho dcery Noemi Mukové jako herečky a tanečnice se zájmem sleduji. Oslovil jsem ji tedy, jestli by si nechtěla v mém klipu zatančit. Zároveň jsme požádali Terezu Podařilovou známou z Petrova klipu, aby předala Noemi labutí pírko jako symbol taneční následovnice. Díky jim a celému realizačnímu týmu se klip fakt povedl a já se těším na reakce diváků,“ komentuje klip Petr Kolář.

Sám zpěvák také přišel s nápadem, aby tým Paranoid studia v čele s Václavem Noidem Bártou situoval natáčení do kostela sv. Markéty v Jaroměřicích nad Rokytnou, jehož loď tvoří unikátní, téměř kruhový půdorys. Jsem rád - a tímto bych rád poděkoval tamní farnosti - že nám bylo umožněno klip v tomto nádherném místě natočit. Svojí energií a jedinečným prostorem mě oslovil už během dvou vyprodaných koncertů našeho #tajnymistatour.“

Petr Kolář vydal půvabnou baladu Když láska krouží, pro kterou opatřil textem hudbu klávesisty Ondřeje Valenty, na svém letošním akustickém albu Tajný místa.

 

 

 

Default User Image
Name , 11.09.2024 19:49
Kabáti jsou sice moje nejoblíbenější skupina, ale je fakt, že Pepa Kovář mě v minulé řadě Survivalu moc zklamal. Zbytečně taktizoval a to jak sežral tatranku své kamarádce Chloe, které se předtím usilovně dvořil, mě opravdu moc mrzelo. Ani jeho sympatický výkon před kmenovou radou mu celé vystoupení nezachránil. Škoda. Třeba bude letos na Portě.