Kriminalisté ze Smíchova opět v akci. Těšte se na další díly Kriminálky Anděl
Zdroj: TV Nova

Kriminalisté ze Smíchova opět v akci. Těšte se na další díly Kriminálky Anděl

Vytvořeno dne 22.08.2024

Od uvedení první řady detektivního seriálu Kriminálka Anděl uplynulo už neuvěřitelných šestnáct let. Seriál se zanedlouho stal fenoménem. Nyní přichází s šestnácti novými epizodami – s šestnácti kriminálními případy, které jsou inspirovány osobními zkušenostmi kriminalistů a policejními spisy.

Nová řada Kriminálky Anděl se zaměřuje i na současné společenské problémy – na násilí mezi dětmi a dětské gangy, pojišťovací podvody, gambling nebo černý obchod s léčivy. Od 26. srpna bude každý pondělní večer od 20.20 patřit majoru Hajnovi, kapitánu Benkovskému a jejich kolegům. V hlavních rolích se opět představí Marek Taclík, David Švehlík, Jiří Langmajer, Michal Novotný, Helena Dvořáková, Oskar Hes a Dalibor Gondík.

„Myslím, že si Kriminálka Anděl drží stabilně vysokou úroveň. Mám dokonce pocit, že je šestá řada ještě o něco povedenější než ta předchozí,“ láká na nové díly kriminálky představitel nejmladšího člena mordparty Oskar Hes. Jeho seriálová postava Radim Fišer rozšířil tým elitních policistů v páté řadě a je benjamínkem celé party. „V páté sérii to byl trošku takový ňouma a blbec. Stále měl nevhodné vtípky vůči holkám, nyní už mi přijde jako plnohodnotný člen týmu, který dokonce zvládne sám jeden případ vyřešit. Díky tomu ho tým vezme mezi sebe,“ prozrazuje, jak se bude jeho postava dál vyvíjet. Na otázku, ke komu ze starých mazáků bude mít nejblíže, odpovídá, že ke kapitánu Janu Součkovi, kterého hraje Jiří Langmajer. „S Jirkou jsme se sblížili i mimo kameru. Je s ním ohromná legrace. Dokáže člověka hrozně lehce vykolejit. A já se občas vykolejit nechám, takže častokrát na place vznikly hodně zábavné situace i mimo kameru.“

Zdroj: TV Nova

 

 

 

 

Default User Image
Name, 22.08.2024 11:06
Konečně! Dobrých a napínacích kriminálek ze života není nikdy dost. Jen je velká chyba, že se tvůrci nedrželi osvědčeného schematu a pražským kriminalistům nesekunduje sexy, cool, inteligentní slovenská kolegyně. To je vždy velké a originální osvěžení.
Default User Image
Veronika Ž. - …, 22.08.2024 12:01
To jsou články, ale o tom, že Žilková s kurvou č. 2 se musí sprchovat na zahradě u bazénu ani slovo. Chudák ženská, důchod 6000 a rekonstruuje barák už 2 měsíce