Únos herce Rudolfa Jelínka alias majora Hradce ze seriálu 30 případů majora Zemana
Zdroj: herminapress

Únos herce Rudolfa Jelínka alias majora Hradce ze seriálu 30 případů majora Zemana

Vytvořeno dne 15.06.2024

Věřte tomu nebo ne, ale manželka herce Rudolfa Jelínka (89) nahlásila na policii jeho únos. Za vším prý stojí jeho dcera, která odmítá tatínka vydat jeho právoplatné ženě Martině Růžičkové.

Únos za bílého dne

Život tropí hlouposti a devětaosmdesátiletý herec Rudolf Jelínek se stál podle všeho na stará kolena opravdu obětí únosu. Podle deníku Blesk nabídla dcera Rudolfa Jelínka z prvního manželství Bára hercově manželce, že si vezme tátu na týden k sobě. Jenže z jednoho týdne byly po domluvě týdny dva, a když si manželka Martina Růžičková pro svého muže jela, odmítli jí ho vydat.

Únos nahlášen policii

„Nevěděla jsem, jak se bránit, respektive jak bránit Rudolfa. Nahlásila jsem proto únos,“ řekla deníku Blesk hercova manželka. „Nařkli mě (dcera Rudolfa Jelínka), že ho nedržím v čistotě a špatně vařím… Sestry, které k nám chodí, vědí nejlépe, jak to ve skutečnosti je.“

Manžele dělí 29 let

Herec se sám o sebe již nedokáže postarat a není schopen o sobě rozhodovat. Údajně trpí psychickými problémy a v poslední době se jeho stav výrazně zhoršil. Rudolf Jelínek je o devětadvacet let starší než jeho žena Martina. Svatbu měli v roce 2007. Faktem zůstává, že Martina svého manžela nedostala zpět dodnes. Vše je tedy v rukou policie.      

Zdroj: Autorský článek, Blesk

 

 

 

Default User Image
Venda, 17.06.2024 08:13
Tyhle ty “manželky” … rozvrátí rodiny 🤦🏻‍♀️🙏. Dcera měla požádat soud o předběžné opatření …
Default User Image
Terka, 20.08.2024 14:40
Vendo, co to píšete za bláboly. ...asi už se Vám to v hlavě taky dost plete, jinak by jste to nemohl ani napsat.