Neposedné šaty Veroniky Khek Kubařové! Krotila je s úsměvem
Zdroj: herminapress

Neposedné šaty Veroniky Khek Kubařové! Krotila je s úsměvem

Vytvořeno dne 25.10.2024

Šaty s nahými rameny si herečka Veronika Khek Kubařová oblékla na premiéru komedie Poklad. Živůtek si dělal, co chtěl, a půvabná Veronika měla plné ruce práce, aby neodhalila víc, než by chtěla.

Přesto se večer cítila jako královna a všem, kteří ji na premiéru připravili, poděkovala: „Děkuji vám z celého srdce, že jsem se díky vám na chvíli cítila hvězdně.“

Neméně to seklo i dalším dámám Petře Bučkové a Kateřině Marii Fialové, které si po boku Jiřího Langmajera ve filmu režiséra Rudolfa Havlíka zahrály.

Film Poklad vypráví příběh nejen o hledání legendárního zlatého pokladu, ale také o lásce a společné cestě, kterou oba hlavní hrdinové již zdánlivě ztratili. Temperamentní Julie (Veronika Khek Kubařová) se nečekaně vydává na druhý konec světa za svým otcem Karlem (Jiří Langmajer), aby si s ním jednou provždy vyříkala jejich minulost. A také aby zjistila, proč se jí najednou z ničeho nic ozval s tím, že od ní potřebuje půjčit větší částku peněz. Cesta ji zavede až na indonéský ostrov Bali, kde se nejen setká se svým otcem, ale navíc se díky němu stane účastníkem výpravy za legendárním pokladem, o kterém se traduje, že je navždy ztracen. Podle zaznamenaných pověstí a zápisů se jedná o truhly plné zlata a drahokamů, které v 16. století převážela portugalská loď do Evropy a ztroskotala v malackém průlivu. Julie tak má i díky své bojovnosti a tvrdohlavosti jedinečnou příležitost nalézt nejen znovu ztracený vztah s komplikovaným otcem, ale možná i tento bájný poklad. 

Zdroj: Aplausin.cz., Cinemart 

 

 

 

Default User Image
Biaggi, 27.10.2024 09:14
Na plochém hrudníku všechny šaty bez ramínek drží špatně...
Default User Image
Anonym, 27.10.2024 17:24
Kucharova neni zena. Stejne jako neni zena ten chlap z Alziru co mlatil holky na olympiade