Herečka Anna Kadeřávková si nechala propíchnout břicho! „Fakt nevěřím, že jsem to udělala!“
Zdroj: herminapress

Herečka Anna Kadeřávková si nechala propíchnout břicho! „Fakt nevěřím, že jsem to udělala!“

Vytvořeno dne 24.10.2024

Rozina ze seriálu Ulice Anna Kadeřávková si dobrovolně nechala píchat jehlou do těla. I když není sama, co se k estetickému kroku rozhodla, má ohromnou radost! Nechala si propíchnout pupík.

Mám piercing, já mám piercing! Já největší konzerva jsem si dala prostě nenávratnou věc. Piercing!“ Poskakovala radostí na videu, které natočila krátce po tom, co se spontánně rozhodla píchnout piercing do pupíku. Nutno podotknout, že toto byla její až druha věta. Ta první byla trochu peprnějšího rázu.

Mám strašnou radost, má strašnou radost, prostě… fakt nevěřím, že jsem to udělala. Nejvíc spontánní rozhodnutí ve svém životě. Ale je to tak příjemný, já vám tak závidím, že se nebojíte dělat takovýhle věci.“  Radovala se nadšená herečka ve své koupelně a jasně dávala na obdiv holé bříško s lesklým šperkem.

I když  se velice dobře ví, že kdo s piercingem nebo tetováním jedou začne, běžně pokračuje dál, tak herečka slíbila opak. „Já bych si prostě životě nedala ani piercing ani tetování. Tohle je jediné místo, kam bych si něco dala a prostě jsem to udělala.

Zdroj: Aplausin.cz, Instagram