Jana Boušková kvůli nemoci prý končí v Prostřenu! Václav Vydra se rozhodl promluvit
Zdroj: herminapress

Jana Boušková kvůli nemoci prý končí v Prostřenu! Václav Vydra se rozhodl promluvit

Vytvořeno dne 16.10.2024

Václav Vydra (68) a Jana Boušková (70) jsou ikonické postavy, které jsou součásti oblíbené show Prostřeno! Nyní se objevila informace, že po 15 letech už neuslyšíme jejich hlas v kulinářské show, protože končí. Informaci přinesl deník Aha!, ale oblíbený herec je zcela jiného názoru.

Oblíbená herecká dvojice a manželé Václav Vydra a Jana Boušková jsou neodmyslitelnou součástí kulinářské reality show Prostřeno! Jejich hlas z televizních obrazovek můžeme slýchávat už dlouhých patnáct let. Nyní by měl být všemu konec.

Janička před časem prodělala složitou operaci, v současné době je již v plném pracovním nasazení. Namlouvá Prostřeno!, hraje,“ okomentoval před časem herec zdravotní stav své milované ženy. Výše zmíněný web nyní přišel s informací, že oba dva v Prostřenu! končí a může za to nemoc Jany Bouškové. Diváci ji s Vaškem uslyší už jen v dílech, které jsou natočené. Pak už ne,“ řekl zdroj, který nechce být jmenován.

Václav Vydra konec v Prostřenu! Odmítá

Záhy ale redakce eXtra.cz přišla s informací, že něco takového je holý nesmysl. Herec Václav Vydra se pořádně rozčílil a netuší, odkud se lživá informace vzala. Ne, vůbec o tom nic nevím. Docela mě tím naštvali. Volal jsem na produkci, tam to prý od rána nějak řeší,“ řekl rázně. Tato informace Vydru velmi zasáhla absolutně ji nepovažuje za pravdivou.Je to naprostá blbost. Diváky můžete uklidnit, konec se nekoná,“ dodal.

Zdroj: Aplausin.cz, AHA!, eXtra.cz

 

 

 

Default User Image
Eusebius, 16.10.2024 16:18
Ježišmarjá, ať už tihle dva s těmi svými přiblblými komentáři "ruličky do ručky", "co byste si dali a co byste si nedali" a "šmejděníčko šmejdění" skončí!!! Podle mě Vydra po své famózní mamince bohužel herecké nadání nezdědil a paní Janu s vykulenýma očima a černošským účesem taky nemusím. A ty STÁLE STEJNĚ TRAPNÉ KOMENTÁŘE, ani nemluvím...